Šport
1310 ogledov

"Udrihal je po njegovi glavi, dokler se palica ni zlomila"

Print Screen
Ruskega hokejista so zaradi posledic brutalnega napada morali odpeljati v bolnišnico.

Ruskega hokejista Aleksandra Dzizarja, član moštva HC Appolonoff, sta na tekmi amaterske hokejske lige Sochi Hockey Cup napadla dva člana nasprotne ekipe in mu pri tem prizadejala hude poškodbe glave.

Nesrečnega Rusa, ki je prizorišče zapustil z reševalnim vozilom, je eden od napadalcev najprej s palico večkrat udaril po glavi, medtem ko se ga je drugi lotil s pestmi.

Dzizarju je pod težo silovitih udarcev s palico popustila čelada, zaradi česar je utrpel poškodbe glave in pretres možganov. Oba akterja zverinskega napada sta bila izključena s tekme.

"S palico ga je udarjal, dokler se ni zlomila," je na spletu zapisal soigralec napadenega hokejista Andrej Kozlov. "Nato ga je izza hrbta prišel pokončat še drugi, ki se je odločil, da bo podprl soigralca. Ti ljudje so neuravnovešeni. Vsakemu normalnemu človeku bi se to zdelo nezaslišano. Hvala vsem, ki so poškodovancu nudili hitro pomoč in ga oskrbeli po tekmi," je dodal Kozlov.

Aleksej Ostrovski, še en hokejist Appolonoffa, pa je dodal: "Na posnetku tega ne vidite, ampak ta žival je udrihala po njegovi glavi, dokler se ni palica zlomila. Kri je tekla v potokih. Kaj, za vraga, je to? In potem je želel še nadaljevati tekmo. Če je bil to izziv, sem pripravljen odgovoriti za čast svoje ekipe," je zagrozil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.