Šport
14 ogledov

Uefa Rusom pribila še 35 tisočakov

Aršavin Poljska Rusija Euro 2012 Varšava EPA
Rusko nogometno zvezo je doletela še ena kazen, in sicer v višini 35 tisoč evrov, kar skupno vsoto poveča na slabih dvesto tisočakov. Uefa je zvezo kaznovala zaradi njihovih navijačev, ki so se na tekmi z Grčijo (spet) neprimerno obnašali.

Ruska nogometna zveza bo, čeprav je njena reprezentanca že po predtekmovanju končala nastope na evropskem prvenstvu v Ukrajini in na Poljskem, še prispevala nekaj sredstev v blagajno krovne evropske zveze. Zaradi neprimernega obnašanja navijačev so Rusi dobili še 35.000 evrov kazni, skupno pa bodo domov odpotovali revnejši za 195 tisočakov.

Zadnja kazen 35.000 evrov je Ruse doletela zaradi neprimernega obnašanja na zadnji tekmi predtekmovanja z Grčijo. Ruski navijači so med tekmo na tribunah prižigali pirotehnična sredstva ter imeli transparente z neprimerno vsebino, je kazen utemeljila disciplinska komisija Uefe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.