Šport
1668 ogledov

UFC zvezdnik napadel LeBrona: "Siti smo tvojega s*anja!"

covington Instagram
Ameriški zvezdnik mešanih borilnih veščin je sprožil novo puščico v smeri LeBrona Jamesa.

UFC borec Colby Covington, nekdanji "začasni (interim) svetovni prvak velterske kategorije, nadaljuje tirado proti najslavnejšemu košarkarju na svetu LeBron Jamesu.

Covington, goreč republikanec in podpornik aktualnega ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ni zadovoljen z odnosom, ki ga je s strani lige NBA in nekateih njenih zvezdnikov deležna Trumpova administracija.

"Čestitke LeBronu Jamesu ob rekordu za najnižjo gledanost NBA finala v zgodovini," je v objavi na družbenih omrežjih dejal Covington, oblečen v majico z napisom "fu*k LeBron".

"Želiš si, da bi lahko to pripisal pandemiji, a v resnici so vsi naveličani tvojega 'woke' (splošen termin za označevanje 'družbene zavesti', op. a.) s*anja. Medtem ko NBA rejtingi padajo, gredo UFC rejtingi v višave," je dodal borec.

Covington je LeBrona prvič napadel po septembrski zmagi nad Tyronom Woodleyjem. "Dvoboj bi rad posvetil tistim v prvih bojnih vrstah, vsem našim vojakom. Zaradi vas je svet varen, ne pa zaradi 'družbeno ozaveščenih' športnikov. Sit sem strahoptecev brez hrbtenice, kot je LeBron James," je dejal.

NBA zvezdnik se je na provokacijo odzval, a brez konkretnih imen. "Vsak lahko govori od zunaj, a ko bi se znašel v ringu ali areni, bi se v desetih od desetih primerov podelal v hlače," je dejal košarkar, UFC borec pa mu je odvrnil: "LeBron z mano ne bi zdržal niti deset sekund."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.