Šport
68 ogledov

Umrl brat Bodeja Millerja

Bode MIller EPA
Ameriški zvezdnik alpskega smučanja Bode Miller je, potem ko je imela v začetku leta njegova žena Morgan spontani splav, zdaj doživel še večji šok. Umrl je njegov mlajši brat Chelone Miller, ki je bil star 29 let.

Vzrok smrti še ni znan, domnevno pa naj bi se Chelone Miller, ki se je ukvarjal s tekmovanji v deskarskem krosu, spopadal z epilepsijo.

Po navedbah njegovih prijateljev je Chelone, ki so ga bližnji in prijatelji klicali Chilly, v petek igral golf, nato pa je načrtoval pot na Aljasko, kjer se je želel udeležiti dirke Arctic Man, v kateri snežne sani vlečejo smučarje in deskarje, ki tako dosegajo hitrosti nad sto kilometrov na uro.

"Bil je zelo nadarjen smučar in dober prijatelj," je po smrti dejal John Teller, sotekmovalec v deskarskemu krosu.

Chelone se je rodil avgusta leta 1983 in je bil eden od štirih Millerjevih otrok, ki so odrasli brez tekoče vode in elektrike v hiši. Za osvetljevanje stanovanja so uporabljali svetilke na kerozin.

"Vesel sem, da sem imel priložnost odraščati v takšnih razmerah, tako sem vsaj spoznal, kako so živeli v preteklosti," je leta 2010 za revijo Snowboarder Magazine dejal pokojni brat Bodeja Millerja. Ta se bo poskušal po poškodbi in operaciji kolena prihodnjo sezono vrniti v belo karavano in napadati kolajno na olimpijskih igrah v Sočiju 2014.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.