Šport
48 ogledov

Umrl nesojeni rokometaš Celja

Marinko Kelečević EPA
V prometni nesreči v okolici Beograda se je smrtno ponesrečil nesojeni bodoči igralec Celja Pivovarne Laško Marinko Kelečević. Podrobnosti nesreče še niso znane, bosanski reprezentant pa naj bi se smrtno ponesrečil z motorjem.

Novico so potrdili tudi v celjskem klubu. "Danes (v nedeljo, op. p.) popoldne se bo prvič zbrala članska ekipa RK Celje Pivovarna Laško za sezono 2011/12. Žal bo zbor minil v znamenju včerajšnje tragične nesreče, v kateri se je smrtno ponesrečil Marinko Kelečević, igralec, ki bi moral v naslednji sezoni obleči celjski dres. Okoliščine in podrobnosti prometne nesreče še niso znane, RK Celje Pivovarna Laško pa vsem njegovim izreka iskreno sožalje," so zapisali na uradni spletni strani kluba.

Kelečević, ki bi v torek, 26. julija, praznoval 26. rojstni dan, je aprila letos podpisal dveletno pogodbo s Celjani, za katere pa zaradi tragične nesreče ne bo nikoli zaigral. Bosanski reprezentant je sicer igral na levem zunanjem položaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.