Šport
21938 ogledov

Nesreča usodna za dveletno hčerko ameriškega zvezdnika

Instagram
Zvezdnik ameriškega nogometa Shaquil Barrett in njegova družina žalujejo za dveletno hčerko.

Ameriško športno in širšo javnsot je pretresla novica o tragični smrti dveletne hčerke zvednika ameriškega nogometa Shaquila Barretta

Arrayah je med rojstnodnevno zabavo ob praznovanju svojega drugega rojstnega dne padla v bazen in kasneje podlegla posledicam utapljanja.

Policija je bila o tragičnem dogodku, ki se je pripetil v domovanju ameriškega zvezdnika na jugu floridske Tampe, obveščena v nedeljo ob 9.30 zjutraj. Hudo poškodovano malčico so z rešilcem prepeljali v bolnišnico, vedndar ji na žalost ni bilo več pomoči.

"Preiskava je trenutno še v teku," je sporočil predstavnik policije. "Za zdaj ni nobenega suma kaznivega dejanja, ampak gre za povsem naključen in tragičen dogodek," je dodal.

Ekipa Tampa Bay Buccaneers je izrekla  podporo svojemu igralcu. "Tragična vest je srce parajoča za vse člane družine Buccaneers. V teh nepredstavljivo težkih trenutkih so naše misli in molitve s Shaqom, Jordanno in celotno družino," je spročil ameriški klub iz lige NFL.

Arrayah je bila najmlajša od Barretovih štirih otrok.

Zvezdnik ameriškega nogometa je zaradi poškodbe Ahilove tetive izpustil dobršen del lanske sezone, v prihodnji pa bo vstopil v zadnje leto petletne pogodbe s Tampo Bay. Pred tem je bil štiri leta član Denver Broncos.

Shaquil Barrett | Avtor: Profimedia Profimedia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shaquil Barrett (@moochman6)

Komentarjev 1
  • Toma 13:41 01.maj 2023.

    Vsi sopraznovali na polno, nihče pa nipazil na otročičke!