Šport
30 ogledov

Upoštevala svoj nasvet

lindsey vonn disneyland
1/4
Facebook
Ameriška smučarka Lindsey Vonn je upoštevala svoj nasvet in se po končani zvezi z golfistom Tigerjem Woodsom osredotočila na pozitivne stvari.

''Ne težite k negativnim stvarem, raje se osredotočite na pozitivne,'' je v intervjuju za The New Potato dejala Lindsey Vonn. Američanka se pobira po razpadli zvezi s Tigerjem Woodsom, s katerim sta veljala za enega najbolj obleganih in prepoznavnih zvezdniških parov na svetu.

''Ko enkrat ugovotiš, kako ostati pozitiven, še negativno spremeni v pozitivno. Lepota je v napakah. Sprejmi, kdor si, in vedno se imej rad,'' je poetično dodala legendarna alpska smučarka.

Vonnova je pri 30. letih prvič v svojem življenju obiskala tematski park v Kaliforniji, kjer si je ogledala premiero filma z Georgeom Clooneyjem in Hughom Lauriejem v glavnih vlogah.

''V soboto sem obiskala premiero filma Tomorrowland, tako da sem pri 30. letih prvič obiskala Disneyland. Bila sem zelo navdušena in se kar dvakrat zapeljala po Magic Mountain. Lepo je bilo spet biti otrok,'' je zapisala Vonnova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.