Šport
25 ogledov

Urednik je moral pojesti svoje besede

Vjačeslav Fedorenkov Reševalni pas/Twitter
Urednik beloruskega športnega časnika Pressball je moral pojesti svoje besede.

Vjačeslav Fedorenkov, urednik športnega časopisa Pressball, je pred časom zapisal, da se Dinamo Minsk ne bo uspel uvrstiti v končnico lige KHL, pri tem pa dejal, da bo pojedel svoje besede, če se bo zgodilo drugače. In njegovemu ljubljenemu hokejskemu klubu je uspelo, novinar pa je moral izpolniti obljubo.

Fedorenkov je po uspehu beloruskega moštva prispel v novinarsko središče dvorane Minsk Arena s kopijo časopisa in s pripravljeno juho. Slednje mu je sicer na žalost zmanjkalo in je tako uspel prebaviti le polovico strani. "Fantje, ne šalite se s takšnimi rečmi in ne dajajte podobnih obljub, saj jih je težko izpolniti," je v šali kolegom priporočil Fedorenkov.

Pri Dinamu niso preveč pritiskali na Fedorenkova naj izpolni obljubo, a je dejanje navdušilo trenerja Craiga Woodcrofta. "Ko bom vstopil v to sobo, se bom vedno spomnil tega dogodka," je dejal trener Dinama.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.