Šport
19 ogledov

Uushona računa na poštenega Zavca

Dejan Zavec Bethuel Uushona
1/20
Nino Verdnk
Dejan Zavec in Bethuel Uushona sta se danes v Mariboru predstavila na odprtem treningu. Oba boksarja sta bila odlično razpoložena, več pa v galeriji.

"Uushona je izven ringa pravi džentelmen, v ringu pa opravlja svoje delo in prav to je tisti čar boksa, ki ga spoštujem pri svojem nasprotniku. Bodi tudi zunaj ringa to, kar si!" je med drugim na odprtem treningu dejal Dejan Zavec in še pripomnil: "Seznam njegovih nasprotnikov pove veliko. Gre za nepredvidljivega borca, ki se lahko brez težav prilagaja slogu borbe. Na drugi strani pa imam tudi jaz svojo vizijo – narediti vse za zmago. In zgolj to me vodi na moji poti."

Mr. Sympatikusa do jutrišnjega uradnega tehtanja čaka le še naporno izgubljanje kilogramov: "S treningi sem že opravil, tako da me zdaj čakajo le še kilogrami, ki so v tem trenutku naša največja skrb. Vse ostalo je nared. Zadnji dan bo brez hrane in z malo pijače, toda vse skupaj bomo nadoknadili v dneh po dvoboju. Že jutri takoj po tehtanju bi oči želele čim več pojesti, ampak ne gre. Treba bo ostati osredotočen in biti maksimalno tako telesno kot duševno pripravljen na dvoboj. Kot sem že večkrat dejal, bo jutri za menoj prva zmaga, nato pa v soboto še druga."

Zelo dobro razpoložen je bil tudi gost iz Afrike: "Računam na pošteno borbo Zavca. Verjamem, da so slovenski navijači dobri in pošteni ljudje, kar mi je zagotovil tudi organizator dogodka Tomaž Barda. Naj zmaga boljši. To je vse, kar si želim. Jaz sem prepričan, da bo zmaga moja." Zakaj je tako prepričan v svoj uspeh? "Zato, ker lahko premagam vsakogar," je odvrnil afriški Tyson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.