Šport
17 ogledov

V Bellagiu turnir s prijavnino 100.000 $

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
V luči bogatih turnirjev, ki so že bili odigrani pred časom, so se tudi v igralnici Bellagio odločili, da sami pripravijo turnir s prijavnino 100.000 $.

Tako drag turnir so v zadnjih mesecih organizirali na PokerStars Carribean Adventure in pa v sklopu Aussie Millions, kjer so poleg organizirali tudi turnir s prijavnino 250.000$. Pri Full Tilt Pokru pa nameravajo organizirati celo serijo turnirjev Onyx Cup, kjer bodo prijavnine med 100.000$ in 300.000$. Igralnica Bellagio, ki se nahaja v Las Vegasu, pa bo svoj turnir s prijavnino 100.000$ priredila v sklopu WPT Five Diamonds Poker Championships, ki se bo tu odvijal maja.

Direktor turnirjev za Bellagio Jack McClelland je povedal, da se bo ta bogat turnir odvijal 18. in 19. maja, pričakujejo pa med 30 in 60 prijavljenih tekmovalcev. Igralci bodo začeli s po 400.000 žetoni, vsaka nivo pa bo trajal 60 minut. McClelland je povedal tudi to, da bo en dan pred turnirjem potekal tudi poseben satelit za ta turnir, kjer bo prijavnina 1.000$, možni pa bodo rebuyi.

McClelland je izdal še eno skrivnost. Že leta 1998 sta on in Jim Albrecht želela povečati prijavnino za glavni turnir World Series of Poker na 20,000$, kar bi bolj ustrezalo tistim igralcem, ki igrajo za večje denarje. Njuna ideja pa ni bila nikoli izvedena, saj sta oba zapustila igralnico Binion’s Horseshoe še preden bi prijavnine narasle.

Turnir v Bellagio se bo odvijal dober teden po uvodnem turnirju Onyx Cupa, ki bo prav tako imel prijavnino 100.000$ (11. in 12. maj), tako da bo zanimivo videti, ali bo to negativno ali pozitivno vplivalo na turnir v Bellagio. Možno je, da bo zaradi izgube 100.000$ igralo v Bellagio manj igralcev, kot bi sicer. Možno pa je tudi to, da bo prav zaradi turnirja Onyx Cup prišlo na ta bogat turnir še kaj več posameznikov. Je pa zelo verjetno, da bodo v Bellagiu igrali vsi tisti, ki bodo na Onyx Cupu prišli v denarne nagrade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.