Šport
14 ogledov

V Celju nadarjeni Črnogorec

Branko Vujović RK Celje/Twitter
Vodilna ekipa državnega prvenstva je dobila okrepitev za prihodnjo sezono.

Barve Celja Pivovarne Laško bo v prihodnjih dveh sezonah zastopal črnogorski desni zunanji rokometni igralec Branko Vujović, ki je bil v minulih dveh sezonah član poljskih Kielc, kjer igrata Uroš Zorman in Dean Bombač, od prihodnje sezone naprej pa bo tudi Blaž Janc.

Devetnajstletni Vujović je eden izmed najbolj nadarjenih desnih zunanjih igralcev v Evropi, ki je bil v mladinskih vrstah črnogorske reprezentance skoraj vedno tudi daleč najuspešnejši strelec. Zato ne čudi dejstvo, da so že s šestnajstimi leti v svojo sredino pripeljali aktualni evropski prvaki iz Kielc. Poljaki so mu dali tudi državljanstvo in bo v prihodnje nastopal za njihovo reprezentanco.

Vujović navkljub zvezdniški zasedbi priložnosti dobiva tudi v članski ekipi, kjer predvsem nastopa na tekmah državnega prvenstva in pokala. V tej sezoni je skupaj dosegel 31 zadetkov za člansko moštvo, hkrati pa je prvi strelec ekipe B.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.