Šport
9923 ogledov

V Đokovićevi loži sedela skrivnostna ženska, nihče ne ve, za koga gre

Dama v Đokovićevi loži Reševalni pas/Twitter
Kdo je lepa ženska v loži Novaka Đokovića, se je spraševal marsikateri privrženec tenisa ob prvem obračunu Srba na sveti travi v Wimbledonu 2023. Srbski mediji so se vsaj delno dokopali do informacij, za koga naj bi šlo ...

Na obračunu prvega kroga Wimbledona med branilcem naslova Novakom Đokovićem in Argentincem Pedrom Cachinom je veliko pozornosti ukradla lepa neznanka v Đokovićevi loži. Srbski mediji trdijo, da gre za varuško Đokovićevih otrok Stefana in Tare. Kot dodaja Kurir, gre za (skrivnostno) žensko, ki so jo v Đokovićevi družini dolgo časa iskali, saj jim je bilo pomembno, da otroka zaupata nekomu, ki dobro pozna jezike in ima dovolj izkušenj s kakovostnim pedagoškim delom.

Novinarji Kurirja še omenjajo, da je varuška že gledala Đokovićeva na delu na torinskem mastersu, skozi čas pa je varuška postala del družine, prav tako naj bi jo otroka oboževala. Varuška pogosto potuje z družino Đoković, kar je nenazadnje ključnega pomena tako za Novaka kot njegovo ženo Jeleno. 

Pri Kurirju zaključujejo, da so mnogi navdušeni nad njeno lepoto, medtem ko je njena identiteta (vsaj za zdaj) še nepoznana. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4