Šport
17 ogledov

V enem dnevu ob 76,5 milijona dolarjev

Žurnal24 main
Predstavljajte si, da ste v enem samem dnevu v dveh igralnicah skupaj izgubili kar neverjetnih 76,5 milijona dolarjev. To se je namreč prejšnji konec tedna zgodilo enemu od singapurskih milijonarjev.

Ime milijonarja, ki mu je "uspel" ta dosežek, žal ni znano, znano pa je dejstvo, da je gospod eden izmed 40 najbogatejših ljudi v Singapurju. Čeprav je član tega elitnega kluba, pa mu taka izguba ne bo pomenila prav veliko, le če je skoraj pri vrhu samega seznama, saj ima večina imen z njega pod palcem manj kot 200 milijonov dolarjev.

Kje in kako pa lahko človek v tako kratkem času sploh izgubi tako nesramno velike vsote denarja?
Za Singapurca naj bi bili usodni igralnici Marina Bay Sands in Resorts World Sentosa, ki sta ga pritegnili s svojimi bogatimi igrami baccarata, ki so se za nesrečnika izkazale za pogubne. Še preden ga je minila želja po igranju, je namreč že pognal 100 milijonov singapurskih dolarjev.

A Singapurec ni bil edini milijonar, ki jo je prejšnji teden slabo odnesel, saj je skorajda ob istem času v istih igralnicah malezijski milijonar izgubil nekaj več kot 38 milijonov dolarjev, kar pomeni, da sta igralnici, v katerih sta igrala milijonarja, v enem samem tednu zaslužili več kot 110 milijonov dolarjev.

Če se bosta ta dva možakarja še kdaj vrnila v igralnici, pa se že v kratkem utegnejo uresničiti besede predsednika hotelske verige Sands Sheldona Adelsona, ki je napovedal, da bo kompleks Marina Bay Sands kaj kmalu zabeležil več kot milijardo dolarjev letnih prihodkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.