Šport
25 ogledov

V Kanalu skakali v Sočo s 17 m

1/67
Žurnal24 main
V nedeljo so v Kanalu potekali tradicionalni 19. skoki v vodo s 17-metrskega mostu, ki je trenutno najvišja točka v Sloveniji, na kateri potekajo takšna tekmovanja. Naj vam ne uide privlačna galerija!

Skoki z mosta, Kanal ob Soči

Skoki so potekali v treh kategorijah: skoki na noge, skoki na glavo in figurativni skoki. V konkurenci tekmovalcev iz Slovenije, Bosne in Hercegovine, Srbije in Italije je v kategoriji skokov na noge slavil Dalibor Tomič, drugo mesto je osvojil Boris Živkovič, tretje pa Roman Rus.

Naslednjo soboto se karavana najboljših skalalcev seli v Most na Soči, kjer bo potekalo tekmovanje v skokih z lesenega 15-metrskega stolpa.

V kategoriji skokov na glavo je zlato odličje odnesel Borko Miladinović iz Srbije, večkratni udeleženec skokov s starega mostu v Mostarju, srebrno kolajno je z odlično izvedeno lastovko osvojil Jeseničan Jernej Klinar, bronasto kolajno pa iz tekme v tekmo boljši Jan Vončina iz Slapa ob Idrijci.

V prestižni kategoriji figurativnih skokov je znova blestel Borko Miladinović, drugo mesto je osvojil Jan Vončina, tretje mesto pa je zasedel mariborčan Aleš Karničnik. Četrto mesto je osvojil še vedno čil in poln moči 72-letni Pino Auber.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.