Šport
15 ogledov

V. Kličko poškodovan, a igra golf

Vladimir Kličko pri 34 letih velja za enega od najboljših boksarjev na svetu v t Žurnal24 main
Ukrajinski boksar Vladimir Kličko je na začetku decembra odpovedal borbo proti Dereku Chisori, ki bi morala biti na sporedu 11. decembra v Mannheimu, kljub temu pa te dni na Floridi igra golf.

Vladimir Kličko, svetovni prvak v težki kategoriji po verzijah IBF, WBO in IBO, je proti Dereku Chisori sicer odpovedal prvo borbo v svoji dolgi in uspešni karieri. Iz tabora Klička so sporočili, da je dvoboj odpovedal zaradi poškodbe trebušne mišice. Nekateri drugi viri pa so poročali o poškodbi hrbtne mišice, kar je le še dodatno potrdilo tezo, da naj bi mlajši od bratov Kličko dvoboj s Chisoro odpovedal predvsem zaradi novih dogovorov z Britancem Davidom Hayem (svetovni prvak po verziji WBA), s katerim naj bi se pomeril leta 2011. Kakorkoli že, Vladimir Kličko se z Derekom Chisoro ni pomeril. Po novicah iz njegovega tabora naj bi zaradi poškodbe počival od štiri do šest tednov. Le dobre tri tedne po odpovedi pa je Kličko na Floridi že veselo igral golf. Pri nemškem Bildu so se hitro vprašali, kako lahko Kličko le nekaj dni po poškodbi brez težav igra golf. Temu vprašanju se pridružujemo tudi mi. Vedno pripravljeni Kličko je hitro našel odgovor: "Ne mislite, da lažem. Palico sem vzel le zaradi potreb snemanja dokumentarnega filma. Drugače golfa ne igram veliko." Mu verjamete?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.