Šport
15 ogledov

V Macau zmagal Tajvanec

Na finalni mizi se je Tajvanec pomeril s Francozom Bricem Renaudom, ki pa je zao Žurnal24 main
Hung-Sheng Lin je zmagovalec glavnega turnirja Macau Millions 2011. Na poti do naslova in prve nagrade 51.000 ameriških dolarjev je premagal 1.329 igralcev.

29-letni Tajpejčan Hung-Sheng Lin je po zmagi v Macau dejal: "Zelo sem srečen, ampak tudi zelo utrujen. Sinoči sploh nisem spal, ker sem bil tako razburjen zaradi današnjega dne. Rad bi osvojil APOY in dokazal, da sem vreden podpore svoje družine. Ne bom nehal igrati samo zato, ker trenutno vodim. Trdo bom delal in igral vse turnirje."

Na turnirju s prijavnino 283 ameriških dolarjev se je zbralo rekordnih 1.329 igralcev, ki so skupaj ustvarili nagradni sklad, vreden 338.521 ameriških dolarjev. Čeprav so na turnirju prevladovali lokalni igralci, se je našlo tudi nekaj bolj znanih imen, kot so svetovni prvak 2010 WSOP Jonathan Duhamel, Celina Lin, Raymond Wu, Bryan Huang, Martin Hruby in Marcel Luske.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.