Šport
8 ogledov

V Mondu za več kot 10.000 €

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Mesec oktober je prinesel tudi v šentiljskem Mondu popestritev pokeraške ponudbe, saj bodo konec meseca začeli gostiti svojo letošnjo poker ligo, ki bo nato trajala vse do junija prihodnjega leta.

Igralci si boste lahko, tako kot po navadi, na vsakem turnirju priigrali cel kup denarja in pa nekaj točk, ki vam lahko nato pomagajo do uvrstitve na junijski finalni turnir s predvidenim nagradnim skladom več kot 10.000 €!

Vsi, ki v zadnjem obdobju trpite za pomanjkanjem turnirjev po svojem okusu, boste morda v Šentilju prišli na svoj račun, saj vas tam v sklopu lige vsak teden čakajo kar štirje turnirji z zelo dostopnimi prijavninami, ki so dosegljive celo popolnim začetnikom. Le te se gibajo od 30 € pa tja do 100 €, nekoliko dražji pa bodo le turnirji v času novoletnih praznikov, ki bodo po drugi strani postregli z bogatejšimi nagradnimi skladi.

Turnirji bodo na sporedu vsak ponedeljek, četrtek in soboto z začetkom ob 19. uri ter petek z začetkom ob 18. uri. Prvi redni turnir bo na sporedu že 25. oktobra, medtem ko bosta predtem za počasno ogrevanje tekmovalcev na sporedu še dva brezplačna turnirja (21. in 23. oktober), prek katerih si bodo igralci lahko priigrali vstopnice za kasnejše ligaške turnirje.

Kot smo omenili že v samem uvodu, bodo na vsakem turnirju poleg denarja med najboljše igralce razdeljene tudi posebne točke. Te bodo podeljene najboljšim 30 igralcem z vsakega turnirja in nam bodo na koncu dale seznam tistih srečnežev, ki se bodo 17. junija 2011 na finalnem turnirju lahko udarili med seboj za svoj delež več kot 10 000 € predvidenega nagradnega sklada.

Če ste torej s tistega konca ali ste zgolj željni dobrih, a hkrati ugodnih turnirjev, potem je liga, ki so jo za vas pripravili v šentiljskem Mondu, kot nalašč za vas. Na svoj račun pa ne bodo prišli le specialisti za turnirje, saj bo med vsakim turnirjem dogajanje pestro tudi na vseh mizah z denarno igro (od 20.30 dalje).

V Mondu so tokrat res poskrbeli za vse, glede na to, kako vabljivi so njihovi ligaški turnirji, pa se ni bati niti za dobro obiskanost le-teh, saj je na prav vseh pričakovati veliko število igralcev z obeh strani državne meje. Če bi bili radi med njimi tudi vi, lahko vsak teden izbirate med kar štirimi zanimivimi turnirji, tako da vam možnosti tokrat res ne manjka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.