Šport
22 ogledov

V Moskvo zgolj na pečenko

Tipsarević je v Moskvi presenetljivo izpadel že v prvem kolu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
V prvem kolu turnirja v Moskvi je bilo odigrano sumljivo srečanje. Janko Tipsarević je dvoboj prvega kola proti Horaciu Zeballosu izgubil (6:4, 4:6 in 3:6); menda namerno.
V moskovski restavraciji Puškin jem najboljšo pečenko stroganoff na svetu.
Janko Tipsarević

Srbski tenisač Janko Tipsarević je imel pred tremi tedni na turnirju v Moskvi za obraniti ogromno točk, saj je lani tam nastopil v finalu. Kljub temu je Beograjčan dvoboj prvega kola proti Horaciu Zeballosu izgubil (6:4, 4:6 in 3:6); menda namerno.

Nerazumljive spremembe
Tipsarević je na turnir prišel po tem, ko je skoraj sam popeljal srbsko reprezentanco v finale Davisovega pokala, poleg tega je imel za seboj veliko boljše rezultate od Zeballosa. Vse lepo in prav, bi lahko rekli, toda presenečajo nekatera dejstva, ki jih najbolje ponazarjajo številke. Angleška stavnica in izmenjava Betfair je na Tipsarevićevo zmago še pred začetkom srečanja kvoto dvignila z začetnega 1,5 na 2,2 – favorit dvoboja pa je kar naenkrat postal Zeballos.

"Najhujši poraz do zdaj"
Čeprav je Srb prvi niz dobil, je kvota na Betfairu za njegovo zmago celo narasla. Tipsarević med tekmo ni kazal znakov poškodbe ali bolezni, si je pa pozneje dal duška na svoji strani družabnega omrežja Twitter: "Najhujši preobrat kadarkoli! Vedno igram zanič, če je treba braniti točke." No, že nekaj ur zatem je svoj profil okrasil z naslednjim statusom: "V moskovski restavraciji Puškin jem najboljšo pečenko stroganoff na svetu." Fant je v rusko prestolnico očitno prišel le na počitnice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.