Šport
24 ogledov

V nekaj dneh priigral milijon

(Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
Gus Hansen nadaljuje z dobrimi igrami na spletnem pokru. Pred dnevi premagal »Luukie21« in mu vzel 600.000, ta teden pa »Urindangerja« in večer končal z 465.000$ plusa.

Gus Hansen, ki prihaja z Danske nadaljuje z dobro igro na spletu. Veliki Danec, kot je pogosto poimenovan, igra najdražje igre na spletu in sicer na strani Full Tilt Poker. Hansen je znan kot zelo neustrašen igralec, ki je v eni noči sposoben veliko prislužiti in še več izgubiti. Očitno je zadnje čase njegova igra pridobila na kvaliteti, saj po uspešnem turnirskem vikendu v Londonu na WSOPE, kjer si je prislužil 444.000$ na High Roller HU turnirju, sedaj nadaljuje z odličnimi predstavami na spletu. Že nekaj dni nazajt smo poročali o tem, kako je premagal »Luukie21« in mu vzel 600.000$. Tokrat je njegova žrtev bila Di »UrinDanger« Dang.

Hansen in »Urindanger« sta odigrala 11 ur dolg maraton, ki se je končal tako, da je Hansen od ameriškega nasprotnika prislužil okoli 400.000$. Skupaj je Hansen ta večer končal z 465.000$ plusa. Hansen in »Urindager« sta igrala PLO na mizah, kjer so obvezne stave znašale 500$/1000$, s tem da so stave bila omejene s tako imenovanim »cap«, tako da ni bilo možnosti videti gromozanskih potov. To je bil tudi en izmed razlogov, zakaj sta igralca igrala tako dolgo bitko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.