Šport
23 ogledov

V nekaj urah zapravil 400 tisočakov

(Foto: pokernews.com) Žurnal24 main
Vrnitev na veliko sceno svetovnega pokra se je za igralca z imenom WastedPotential končala klavrno. V roku le nekaj ur je pognal nekaj manj kot 400.000$ ameriških zelencev.

Pretekli teden se je na najdražje mize Full Tilt Pokra po večletnem odmoru od pokra vrnil eden od naših starih znancev WastedPotential. Slednji je s svojo vrnitvijo dvignil kar nekaj prahu in k igri (in opazovanju) pritegnil veliko članov naše skupnosti, ki pa niso bili priča ravno njegovim najboljšim predstavam, saj je WastedPotential v roku le nekaj ur pognal nekaj manj kot 400.000$.

Naj spomnimo, da je bil WastedPotential pred leti zelo dober igralec, ki je večkrat tudi krojil dogajanje na najdražjih spletnih mizah, vendar si verjetno niti sam ni zamislil, da bo njegova vrnitev na bojišča tako težka, kot je bila. A kljub temu da njegov prvi dan v pisarni ni bil preveč uspešen, smo mu za vrnitev zagotovo hvaležni vsi ljubitelji nesramno bogatih iger, ki jih z izjemo tega dvoboja zadnje čase res ni bilo v izobilju.

Za to je poskrbel nihče drug kot Finec Patrik Antonius, ki se je z njim spopadel na 500$/1.000$ PLO mizah Full Tilt Pokra in ga v le nekaj urah igre olajšal za več kot pol milijona zelencev. V nekaj sto igrah, ki sta jih fanta odigrala, pa smo bili priča kar nekaj šestmestnim izkupičkom, najdražja igra večera pa je bila težka celo 305.839$, a zahvaljujoč Full Tiltovemu sistemu deal it twice ni imela zmagovalca.

Igro je z višanjem na 3.000$ odprl WastedPotential, Patrik je hitro povišal na 9.000$, preden je njegov nasprotnik letvico dvignil celo na 27.000$. Finec je njegovo stavo nato vendarle samo izenačil, tako da so na mizi lahko pristale prve tri skupne karte – {7-Diamonds}{2-Diamonds}{5-Spades}. Tu pa se je pravi ognjemet šele začel, saj je Patrik v igro kmalu spravil novih 54.000$, nato pa je WastedPotential kot iznenada oznanil svoj all-in.

Po kratkem razmisleku je Finec sledil njegovemu zgledu in v igro spravil vse preostale žetone, preden je pokazal {9-Diamonds}{8-Spades}{6-Spades}{5-Hearts} za vlečko lestvice, medtem ko je imel WastedPotential z {A-Hearts}{10-Hearts}{K-Diamonds}{3-Diamonds} le vlečko barve. Kot že rečeno, sta se igralca nato dogovorila, da bosta preostali skupni karti, razdelila dvakrat, kar je obema prineslo polovičen izplen. Z {9-Clubs} in {Q-Clubs} je najprej svojo lestvico namreč sestavil Antonius, {3-Clubs} in {10-Diamonds} pa sta barvo in zmago prinesla njegovemu nasprotniku.

Zahvaljujoč nekaterim zmagam v veliko cenejših igrah je WastedPotential do konca dneva, vendarle uspel nekoliko omiliti svoje izgube, tako da je na koncu, izgubil vendarle "samo" dobrih 381.000$. A morda pa bo v njegovem primeru držal tisti pregovor, ki pravi: slab začetek, dober konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.