Šport
29 ogledov

V nemški reprezentanci iščejo izdajalca

Joachim Low Loew Löw Nemčija Argentina SP 2010 trening Lahm Podolski Mertesacker Reuters
Nemški selektor Joachim Löw še vedno besni zaradi predhodnega razkritja njegove enajsterice za tekmo proti Grčiji. Čeprav so se Nemci prepričljivo uvrstili v polfinale, pa je Löw prepričan, da nekdo znoraj ekipe izdaja pomembne in zaupne informacije.

Nekaj ur pred začetkom obračuna med Nemčijo in Grčijo je Bild objavil celotno enajsterico, ki jo je na igrišče poslal Joachim Löw. Seveda je seznam takoj prepravil socialna omrežja širom sveta, razočaranega selektorja pa to ni prav nič razveselilo. ''Ne morem podati razlage, kako je seznam prišel ven. Morda se je kdo od igralcev pogovarjal s svojim agentom,'' je za televizijsko postajo ARD povedal Löw.

Za dovobj z Grčijo je nemški selektor pripravil kar štiri spremembe, ki po njegovem mnenju niso prišle dovolj do izraza, saj so izgubile element presenečenja. ''Ni lepo, ko nekdo objavi zasedbo, ker si želiš biti nepredvidljiv,'' je povedal Löw, ki se v takšni situaciji ni znašel prvič. Pred obračunom skupinskega dela proti Portugalski je nemški Express objavil, da bo v napadu namesto Kloseja začel Mario Gomez. Razkrite informacije niso prav bistveno pomagale Grčiji, a Löw bo zagotovo storil vse, da se to v prihodnje ne bo dogajalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.