Šport
2760 ogledov

V nezavest spravil OnlyFans zvezdnico, tako je reagirala

Diilon Danis in Elle Brooke Twitter
Neverjetno, kaj so nekateri posamezniki pripravljeni narediti za (samo)promocijo.

Zvezdnica omrežja za odrasle OnlyFans Elle Brook je na nedavnem promo dogodku borbe med borcem mešanih borilnih veščin Dillonom Danisom in vplivnežem Loganom Paul v Manchesteru prvega prosila, naj jo s prijemom "rear naked choke" (davljenje) spravi v nezavest. Danis je uslišal njeno željo, zgodilo pa se je prej, kot si je Elle Brook predstavljala, da se bo. Ob tem, ko je za nekaj sekund bila neodzivna, do smeha ni bilo nikomur. 

Zvezdnica je bila sicer, potem ko je prišla k sebi, povsem navdušena, dejala je: "To je bolje kot droga."  Kasneje je 25-letnica na družbenih omrežjih delila videoposnetek in zapisala, da skrbi za promocijo dogodka, pa čeprav se na njem sploh ne bori. 

Danis in Paul se bosta v soboto pomerila v Manchestru, v okviru istega dogodka bosta v ring stopila tudi Tomm Fury in vplivnež KSI.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Kmodri 21:43 13.oktober 2023.

    Zaradi takih bolnih člankov vam z veseljem sporočam, da z veseljem blokiramo vse vaše blokade! Da boste imeli čimmanj prihodkov od oglaševanja! Smrt reklamam! Porabil naš čas in električno energijo!