Šport
23 ogledov

V pretep vpleten tudi Kristan

Robert Kristan
1/5
Youtube
Drugi polfinalni obračun lige Ebel med KAC in Medveščakom se je začel z visoko zmago Avstrijcev in skupinskim pretepom, v katerem je svoje boksarsko znanje pokazal tudi slovenski vratar Robert Kristan, ki je obračunal s stanovskim kolegom Andyjem Chiodo. Video in galerija.

"Eden od igralcev KAC je napadel Prpića. Ko pa se je v vse skupaj vpletel še Chiodo, sem se vpletel še jaz," je po tekmi razlagal slovenski vratar Medveščaka Robert Kristan. Za priljubljenega Lixa to ni bil prvi pretep v karieri, a prvi, odkar igra za moštvo iz hrvaške prestolnice. "Ne vem, kdaj sem se nazadnje stepel. To se zgodi, čeprav to ni moj posel. Jaz sem tukaj, da ubranim pak, toda za moštvo bi dal vse in se tudi stepel," je še dejal Kristan in pripomnil: "Gremo naprej – po zmago v četrtek. Ne vem, koliko igralcev bo suspendiranih, toda ni pomembno, smo odlično moštvo in lahko zmagamo v vsakem trenutku."

Čeprav so bili v pretepu boljši igralci Medveščaka, pa so v igri prevladovali Celovčani, ki so slavili s kar 4:0: "Nismo igrali osem dni, to se je poznalo. Menim, da nismo bili dovolj čvrsti v kontaktih, enostavno za zmago nismo pokazali dovolj. Toda nimamo kaj, to je le ena tekma, serija se igra na štiri zmage." Druga tekma bo že v petek.

Komentarjev 1
  • vladek 07:10 08.marec 2012.

    V splošnem pretepu med Medveščakom in Kac-om. so kaznovali iz Medveščaka Banhama 7 tekem a Prpiča sa 5 A iz Kaca nobeden.To se vidi kakova je tole liga.Šefi lige so iz Celovca.Olimpija dajte Avstrijcima in po P.Č.I danes