Šport
21 ogledov

V pričakovanju Tine Maze

tina maze meribel smuk EPA
Najboljšo slovensko športnico Tino Maze nocoj pričakujejo v njenem domačem kraju, v Črni na Koroškem.

Tini Maze ob 18. uri pripravljajo sprejem pred kulturnim domom, ob 19.30 pa ima tam napovedano tudi novinarsko konferenco. V Črni pričakujejo številne navijače, po vseh treh koroških dolinah je do Črne organiziran tudi brezplačen avtobusni prevoz.

Minulo tekmovalno sezono je najboljša slovenska alpska smučarka zaključila na drugem mestu v skupnem seštevku svetovnega pokala, na svetovnem prvenstvu je bila dvakrat prva in enkrat druga, ob tem pa je napovedala, da bo do poletja sprejela odločitev, ali bo tudi v prihodnji sezoni nadaljevala tekmovalno pot.

Mazejeva je svojo smučarsko pot začela v Črni na Koroškem, kjer se njenih uspehov vseskozi zelo veselijo in so šampionki v minulih letih ob zaključkih uspešnih sezon pripravili že več sprejemov.

Na današnjem sprejemu v Črni pripravljajo bogat glasbeni program, saj bodo nastopile skupine Siddharta, Šank Rock in 6 Pack Čukur. Koroški avtobusni prevoznik Koratur pa organizira brezplačen avtobusni prevoz do Črne in nazaj. Iz Slovenj Gradca bo avtobus krenil na pot ob 16.20 in potnike pobiral do Dravograda in po Mežiški dolini. Iz Radelj ob Dravi pa bo avtobus proti Črni odpeljal ob 16.10, je zapisano na spletni strani črnjanske občine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.