Šport
19 ogledov

V Pulju kljub vetru in dežju pripravili ledeno ploskev

Pula amfiteater hokej Pixsell
Kljub slabemu vremenu, ki je prizadelo Pulj, je za današnji spektakel ob 21. uri vse pripravljeno.

Neurje, ki se je v sredo razbesnelo nad Puljem, je povzročilo tehnične težave in izpad električne energije pri organizatorjih bližnjega hokejskega spektakla v puljski areni. Mrk naprav, močno deževje in veter so delno poškodovali ledeno ploskev.

Vendar je organizatorjem ledeno ploskev uspelo pripraviti za današnji spektakel ob 21 uri. Dogodek, poimenovan Arena Ice Fever – Pula MMXII, se bo začel z obračunom zmajev proti medvedom. Odprla ga bi edina slovenska predstavnica v ligi Ebel Telemach Olimpija, Zagrebčani pa se bodo dva dni pozneje pomerili še z Dunajem.

Odprto tudi za javnost

Po ledeni ploskvi bodo od jutri pa vse do nadaljnjega lahko drsali tudi meščani. V Pulju so za meščane pripravili 500 brezplačnih drsalk. Prednost pri najemu pa bodo imele družine z otroki. Vsi zaintersirani bodo lahko drsali, vse dokler bo ledena ploskev zdržala. Če se bo izkazalo, da se je poškodovala, pa bodo o tem obvestili javnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.