Šport
0 ogledov

V Rotterdamu slovo prvih nosilcev

1/7
Žurnal24 main
V polfinalu teniškega turnirja v Rotterdamu sta se nekoliko presenetljivo v polfinalu poslovila prva nosilca Srb Novak Djoković in Rus Nikolaj Davidenko, tako da je obetajoča se finalna poslastica splavala po vodi.

V polfinalu teniškega turnirja v Rotterdamu sta se nekoliko presenetljivo v polfinalu poslovila prva nosilca Srb Novak Djoković in Rus Nikolaj Davidenko, tako da je obetajoča se finalna poslastica splavala po vodi. Djoković je po dveh podaljšanih igrah moral priznati premoč Mihailu Južniju, medtem ko je Davidenko proti Švedu Robinu Söderlingu klonil s 6:7 in 4:6.

V San Joseju se obeta prava teniška poslastica med Andyjem Roddickom in Fernandom Verdascom. Medtem ko bo večina gledalk nežnejšega spola uživala ob pogledih na vroči telesi postavnih tenisačev, je moški del občinstva v pričkovanju odlične teniške predstave, ki jo lahko prikažeta omenjena tenisača. Roddick, sicer prvi nosilec turnirja v Kaliforniji, je v polfinalu premagal rojaka Sama Querreya, na drugi strani pa je drugopostavljeni Španec premagal Uzbekistanca Denisa Ištomina.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.