Šport
26 ogledov

V Slovenijo prihaja Bob Sapp

Bob Sapp Ž. Š.
Prihajajoči WFC 16 (22. april) v dvorani Tivoli bo v največji meri zaznamoval legendarni Bob Sapp, ki se bo po pravilih K-1 pomeril z Rokom Štruclom.

Najboljši časi danes 37-letnega Boba Sappa so že zdavnaj minili. V zadnjih treh letih je namreč v 23 borbah (po pravilih K-1 in MMA) izgubil kar 20-krat. Sapp je svoj zadnji poraz utrpel pred dnevi, ko je na Nizozemskem zgolj po nekaj sekundah predal borbo proti neznanemu Turku Volkanu Duzgunu. Kljub vsemu pa predsednik največje slovenske organizacije Zlatko Mahič obljublja, da Sapp 22. aprila v dvorani Tivoli na WFC 16 ne bo razočaral.

Američan, ki v višino meri 193 centimetrov in tehta kar 150 kilogramov, se bo na WFC 16 pomeril proti Roku Štruclu. "Ne, ne bojim se ga v nobenem pogledu. Jaz vem, da bom prišel v ring in dal vse od sebe, kaj bo to prineslo, bomo pa videli. Preden grem v ring, se tako kot vsak borec bojim le poraza. Tega si ne želim in se tudi bojim, da bom izgubil, čeprav bom naredil vse, da zmagam. Poraza pa se bojim v vsaki borbi, ne le proti Sappu. Veliko bolj se ga bojijo ljudje okoli mene in pravijo, 'Kaj je s tem Štruclom?' Moj operativni vodja mi je rekel, da bom kar nekaj časa na bolniški. Moja punca in moja mama borbe sploh ne bosta gledali. Vsi drugi se bojijo bolj kot jaz. Sam se borbe ne bojim. Če bi se bal udarcev, sploh ne bi treniral. Tam sem, da se pokažem v čim boljši luči," pred borbo napoveduje 189 centimetrov visoki in 110 kilogramov težki borec Scorpion Gyma iz Novega mesta.

Kljub velikemu imenu in tudi pritisku, ki ga prinaša borba s takim zvezdnikom, Štrucl razmišlja le o zmagi: "Res ne bi želel ničesar napovedovati. Logično pa je, da če ne bi verjel v zmago, ne bi šel v ring. Vse moje borbe do zdaj so pokazale, da to ni metanje na glavo. Verjamem v svojo zmago. Za to bo treba veliko narediti, in ko bomo zmagali, bo to to."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.