Šport
25415 ogledov

V šoku: selektorja vsem na očeh pretepel lasten sin!

Veselin Vuković Profimedia
Srbska rokometna javnost je v šoku. Nekdanjega srbskega selektorja Veselina Vukovića (64) je pretepel lasten sin, poročajo srbski mediji.

Nekdaj zelo dobrega rokometaša (branil je tudi barve Barcelone), nato pa uspešnega trenerja – vrsto let je sedel tudi na srbski klopi v vlogi selektorja – Veselina Vukovića je pretepel lasten sin (35-letni P. V.). Vse skupaj naj bi se zgodilo pred bolnišnico za zdravljenje odvisnosti, navaja Telegraf.

Pri omenjenem mediju dodajajo, da je rokometna legenda zaradi (za zdaj) neznanih razlogov zavrnila zdravniško pomoč, dogodek – zgodilo se je v sredo – pa je vseeno bil prijavljen srbski policiji. Ta je 35-letnika ovadila zaradi nasilja v družini, dodajajo srbski mediji. 

Vuković ima za seboj izjemno igralsko kariero, osvojil je zlato na olimpijskih igrah leta 1984, dve leti pozneje pa je z jugoslovansko reprezentanco stopil še na sam vrh na svetovnem prvenstvu. V vlogi selektorja srbske reprezentance se je razveselil srebra na evropskem prvenstvu leta 2012, ki je bilo za Srbijo izjemnega pomena, saj se je tekmovanje odvijalo v Beogradu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.