Šport
23 ogledov

V Splitu napadli Djokovića

Srbija v Splitu proti Hrvaški vodi z 2:1 v zmagah in jo od napredovanja v nasled Žurnal24 main
Pijana mladeniča sta v Splitu, kjer poteka teniški dvoboj Davisovega pokala reprezentanc Hrvaške in Srbije fizično napadla očeta srbskega teniškega zvezdnika Novaka Djokovića.

Dva pijana mladeniča sta poskušala fizično obračunati s Srđanom Djokovićem, očetom srbskega teniškega igralca Novaka Djokovića.

Srđana so napadli v Spaladium areni, kjer Hrvaška in Srbija igrata dvoboje Davisovega pokala. Zmerjala sta ga zaradi tega, ker je Srb, Srđan pa jima ni ostal dolžan. To je bil tudi vzrok, da sta ga mladeniča napadala, vendar pa so obračun preprečili varnostniki. Kar sedem jih je moralo ukrotiti podivjana mladeniča, ki sta bila v alkoholiziranem stanju in so jima do konca prepovedali ogled turnirja.

Tudi sicer družino Djoković na vsakem koraku spremljajo varnostniki, saj se je srbski zvezdnik zameril Albancem na Kosovu in mu grozili. Drugega igralca sveta V Splitu varuje kar pet specialcev protiteroristične enote, v Srbiji pa po dva. Pred dvema letoma je Novak obiskal srbsko prebivalstvo na Kosovu, ko jim je izročil sanitetno vozilo. To je tako razjezilo albanske prebivalce, da mu neprestano grozijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.