Šport
20 ogledov

V torek več o poškodbi Ferkove

Videti je bilo slabo, a z Marušinimi kolenskimi vezmi je vse v redu. (Foto: Reut Žurnal24 main
V torek zvečer bo jasno, kako resna je poškodba Maruše Ferk. Slovenska smučarka, ki je bila v petek 17., je v nedeljo na superveleslalomu grdo padla in ima poškodovano koleno.

Slovenska alpska smučarka Maruša Ferk, ki je v nedeljo grdo padla na superveleslalomu za svetovni pokal v Lake Louisu, se bo v ponedeljek zvečer vrnila v domovino. V torek jo popoldne čaka zdravniški pregled, so sporočili s Smučarske zveze Slovenije, ki bo javnost o resnosti njeni poškodbe obvestila v torek zvečer. Ferkova se je na nedeljski tekmi po zdrsu na ledeni plošči v zgornjem delu zapletla v zaščitno mrežo. Sama se ni mogla rešiti in ji je najprej pomagal slovenski trener za hitre discipline Gregor Šparovec, nato pa še organizatorji. Slovensko smučarko so v dolino odpeljali s helikopterjem in po prvih podatkih ni huje poškodovana. Šparovec je dejal, da je koleno sicer poškodovano, vendar stabilno. Tudi sama pravi, da se počuti v redu, le da jo koleno še malce boli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.