Šport
13 ogledov

Vabljeni v olimpijsko mesto!

Žurnal24 main
Ljubljana in Maribor bosta danes postala Slovensko olimpijsko mesto ter uradni točki slovenske olimpijske reprezentance in njenih navijačev. Vabljeni na odprtje!

Prešernov trg v Ljubljani in mariborski Snežni stadion bosta nocoj postala osrednji prizorišči slovenskega olimpijskega gibanja. V Slovenskem olimpijskem mestu bodo obiskovalci ob številnih spremljevalnih vsebinah na velikem zaslonu lahko stiskali pesti za naše olimpijske športnike.

Odprtje Slovenskega olimpijskega mesta na Prešernovem trgu se bo začelo ob 18. uri, nekaj pred 19. uro je na vrsti prvi vrhunec: olimpijska himna v izvedbi legendarnega Vlada Kreslina. Sledijo svečani govori in simbolično odprtje mesta s prižigom olimpijskega ognja. Zatem bo na oder zopet stopil Vlado Kreslin, ki bo v daljšem koncertu našim športnikom zaželel uspešne nastope na OI v Vancouvru. V Mariboru se bo odprtje na Snežnem stadionu pod Pohorjem začelo ob 16.45, obiskovalce pa bo zabaval Pero Lovšin s Španskimi borci.

Pridite v Slovensko olimpijsko mesto, podprite slovenske športnike in ustvarjajte olimpijsko vzdušje tudi vi!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.