Šport
36 ogledov

Van Gaal pozabil, da Fletcherja ni več

luis van gaal manchester united EPA
Trener Manchester Uniteda se očitno še ni povsem sprijaznil z odhodom Darrena Fletcherja, saj je škotskega vezista uvrstil na seznam rezerv za tekmo angleškega FA pokala.

Darren Fletcher je ob izteku zimskega prestopnega roka zapustil Manchester United, kjer je preživel zadnji dve desetletji, in se preselil k West Bromwich Albion.
Rdeči vragi na čelu s trenerjem Louisom van Gaalom so upali, da bodo Fletcherja zadržali na Old Traffordu, kjer pa v zadnjem času ni bil deležen dostojne minutaže. ''Pogovarjal sem se s trenerjem o tem, da ne igram toliko, kot bi si želel. V klubu niso želeli, da odidem, vendar so spoštovali mojo odločitev,'' je povedal 31-letnik.

Van Gaal se na kadrovsko spremembo še ni povsem privadil, kar dokazuje spisek nogometašev za tekmo FA pokala, na katerega je uvrstil tudi Fletcherja. Po spletu je zaokrožila fotografija seznama rezerv, na katerem je Škotovo ime prečrtano, spodaj pa je trener ročno dopisal Ashleyja Younga.

Van Gaal je na tekmi pokala FA na zelenico poslal vsa svoja najmočnejša orožja in slavil zmago nad Cambridge Unitedom (3:0).

seznam van gaal man united | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.