Šport
20 ogledov

Vaterpolistki poskušali utopiti nasprotnico

Prizor s srečanja Žurnal24 main
Sestri sta na vaterpolski tekmi popolnoma izgubili razum, ko jima je nasprotnica zabila gol. Nasprotnico sta poskušali utopiti kar v bazenu. Obtoženi sta za poskus umora.

Nizozemski sestri vaterpolistki, stari 22 in 17 let, sta prejšnje leto poskušali utopiti nasprotnico kar med tekmo, zdaj pa sta obtoženi poskusa umora. Sestri sta igralko tako dolgo držali pod vodo, da je ta mislila, da bo umrla. Kljub naporom se ni mogla osvoboditi izpod grobega prijema sester, ki sta nespametno reagirali na dosežen gol nič krive nasprotnice. Potem ko je prišla iz vode, je potrebovala pol ure, da je spet normalno zadihala. Odvetnik napadene vaterpolistke zdaj zahteva kazen za obe sestri. Starejši sestri bi dodelil pogojno kazen in 240 ur dobrodelnega dela, medtem ko bi jih mlajša morala opraviti 180. Nizozemska vaterpolska zveza je sestrama že odredila triletno prepoved igranja vaterpola, končna odločitev na sodišču pa naj bi bila znana 22. novembra.

Sodnik tekme je ostal šokiran: "Še nikoli prej nisem videl takšnega prekrška." Medtem ko je odvetnik obtoženih sester mnenja, da napadena vaterpolistka pretirava. Starejša izmed sester obtožbe zanika in dodaja, da je napadena igralka pod vodo v trebuh brcnila mlajšo sestro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.