Šport
22 ogledov

Velasquez: dos Santos je brez napake

Dos Santos, Velasquez, UFC UFC.com
Čaka nas le še uradno tehtanje, nato pa se bo začelo zadnje odštevanje do velikega spektakla UFC on Fox. Prvak Cain Velasquez (9-0) ima o izzivalcu Juniorju dos Santosu (13-1) dobro mnenje: "Pravzaprav je brez napake." O tradicionalnem trash-talkingu ne duha ne sluha.

"Dos Santos je odličen nasprotnik. Proučeval sem ga in menim, da je med najbolj talentiranimi boksarji v našem športu, prav tako je tudi fizično odlično pripravljen," je prvak Cain Velasquez iz rokava stresal pohvale na račun izzivalca Juniorja dos Santosa. Heroj Mehike bo v noči na nedeljo v oktagonu lovil še deseto zmago v desetem nastopu in poskušal ohraniti svojo statistiko brezmadežno. "Glede na to, da se odlično brani pred rušenjem, bi lahko zaključil, da je brez napake. Zaradi tega bo ta borba zelo težka," je še dodal Velasquez, ki si je naslov UFC prvaka v težki kategoriji zagotovil lanskega oktobra, potem ko je že v prvi rundi ustavil Brocka Lesnarja.

JDS: Pas želim prinesti v Brazilijo

"Komaj čakam, komaj čakam," JDS že komaj čaka, da se borba začne. Brazilec napoveduje nokavt v drugi rundi. "Treniral sem zelo naporno in dal vse od sebe. Pripravljen sem in v oktagonu želim pokazati svojo najboljšo predstavo. Upam, da bom pas prinesel v Brazilijo," je svoje želje izrazil "Cigan".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.