Šport
25 ogledov

Velasquez si želi Overeema

Alistair Overeem je trenutno eden najbolj zaželenih borcev. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Potem ko sta UFC in Strikeforce dobila skupnega lastnika, je mega borba med prvakom UFC Cainom Velasquezom in Strikeforceovim prvakom Alistairjem Overeemom postala realnost.

Pred časom se je veliko govorilo predvsem o mega borbi med Fjodorjem Jemeljanenkom in Alistairjem Overeemom. Zdaj pa številni ljubitelji MMA sanjajo o mega borbi Overeema proti Cainu Velasquezu. Po besedah predsednika Strikeforcea Scotta Cokerja je ta borba veliko bližje, kot si marsikdo misli. Tudi Velasquez ne bi imel nič proti temu, da se v oktagonu sreča z Nizozemcem. "To bi bilo sijajno. Z velikim zanimanjem spremljam Grand Prix in upam, da se bom čim hitreje pozdravil. Overeem je eden od najboljših na svetu in to bi bila odlična vest za naše navijače," je dejal Američan in nadaljeval: "Ne bojim se njegovih kolen. To je tak šport, včasih moraš tudi prejemati udarce." Če Coker podpira misel o mega borbi med Velasqezom in Overeemom, je povsem drugače s predsednikom UFC. Dana White trenutno o tem ne razmišlja, a smo prepričani, da bi si hitro premislil. Denar je pač sveta vladar. Omenjena borba pa bi zagotovo vsem vpletenim lepo obogatila znesek na njihovih bančnih računih.

V prihodnosti le en prvak
"Nadejam se, da bodo nekega dne vsi borci prešli pod okrilje UFC, da bo le en šampion v vsaki kategoriji," Velasquez podpira idejo, da bi UFC s časom Strikeforceu prevzel vse borce in ne deli mnenja mnogih, ki menijo, da bi MMA z združitvijo dveh največjih organizacij izgubil na kakovosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.