Šport
41 ogledov

Velenjčani prekinjajo pogodbe

Kristian Bećiri, RK Velenje Anže Petkovšek
V taboru slovenskega rokometnega prvoligaša so se odločili, da bodo dolgoročno poskušali poceniti delovanje članskega moštva.

Vodstvo rokometašev velenjskega Gorenja je prekinilo pogodbo z 21-letnim krožnim napadalcem Kristianom Bečirijem, ki je zadnjo tekmo za slovenske podprvake odigral v nedeljo, ko je v Rdeči dvorani gostoval Urbanscape Loka. Velenjska zasedba je na tej tekmi zmagala z 38:25 (20:15).

"V klubu smo se odločili, da skušamo delovanje članskega moštva dolgoročno poceniti. Tako smo na mestu levega zunanjega igralca, na katerem smo pod pogodbo imeli štiri posameznike, že pred časom sporazumno razšli z Markom Dujmovićem, zdaj pa smo se za rez odločili tudi na mestu krožnega napadalca, na katerem smo prav tako imeli pogodbe podpisane s štirimi igralci,'' je povedal direktor Matej Avanzo.

''Bećiri tako odhaja, pogodbi imata še za to sezono sklenjeni Senjamin Burić in Blaž Kleč, novi trener pa se bo lahko odločil tudi za vrnitev še enega našega pogodbenega igralca, doslej v Slovan posojenega mladinskega reprezentanta Darka Stojniča. V vsakem primeru se po novoletnem premoru iz Slovenj Gradca v klub vrača še en mladi talent Vid Levc, ki z nami vadi že dober mesec," je dodal Avanzo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.