Šport
22 ogledov

Verdasco Gasquetu: ''Ku*** francoska''

1/2
Žurnal24 main
Na teniškem dvoboju med Fernandom Verdascom in Richardom Gasquetom je v sedmi igri tretjega niza Španec popolnoma izgubil živce ter Francoza in publiko grdo preklel. Več v videu.

Dvoboj, ki ga je sicer dobil Francoz s 6:3, 5:7, 7:6, je začinil Verdasco, ki je sredi tretjega niza Francoza po izgubljeni točki ob menjavi strani grdo preklel. ''Njegova mama je ku***, ku*** francoska iz dreka,'' je bil le del kletvic, ki jih je izustil Španec. Ko se je po premoru Verdasco vrnil na igrišče, se je spravil še na publiko: ''Ku****ska publika, to je najslabša publika na svetu,'' je v razjarjenem slogu nadaljeval Španec.

 

Verdasco se je dan pozneje že opravičil za izrečene besede. ''Potem ko sem analizral to, kar se je zgodilo v finalu Nice proti Richardu Gasquetu, bi se rad opravičil vsem, tako Gasquetu, kot francoski publiki. Tisti, ki me poznajo, vejo, da sem zmeraj imel spoštovanje do svojih nasprotnikov in do publike, kakršne koli nacionalostni že je,'' je dejal skesani Španec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.