Šport
23 ogledov

Veron postal ambasador PokerStars

Ob številnih nogometnih obveznostih še ni znano, na koliko oziroma na katerih tu Žurnal24 main
Pri spletni poker sobi PokerStars so predstavili najnovejšo okrepitev. Skupini mednarodnih ambasadorjev se je pridružil argentinski nogometni zvezdnik Juan Sebastian Veron.

35-letni nogometaš, sicer član nogometnega kluba Club Estudiantes de La Plata, ki je lani osvojil južnoameriško različico Lige prvakov – Copa Libertadores –, je trenutno v Južnoafriški republiki. Tam brani barve svoje države, kar pa ne pomeni, da se ne pojavlja redno tudi v dnevnih sobah domov prebivalcev Argentine in okoliških držav, saj je bil ravno v teh dneh prvič predstavljen nov PokerStarsov TV-oglas, v katerem nastopa tudi Veron.

Svojo najnovejšo pridobitev so pri Starsih opisali takole: "V čast in veselje nam je, da se je Veron odločil, da postane ambasador spletne poker sobe PokerStars. Njegovo športno srce in tekmovalna narava poosebljata naše vrednote, zato smo še toliko bolj veseli, da nam je tako odličnega nogometaša uspeli zvabiti pod svoje okrilje in da bo od zdaj naprej Juan branil tudi barve spletne poker sobe številka 1 na svetu."

Veron, ki trenutno zelo uspešno nastopa v argentinskem dresu na SP v nogometu, se bo tako pridružil zelo elitni skupini svetovnih športnih legend, kot so Boris Becker, Sebastien Chabal, Mats Sundin, Sami Selio, Fatima Moreira De Melo in Gael Monfils.

Ob številnih nogometnih obveznostih za zdaj še ni znano, na koliko oziroma na katerih turnirjih bo bivši član Manchester Uniteda in Chelseaja nastopil, skorajda zagotovo pa bo v novi sezoni nastopil vsaj na kakšnem turnirju serije PokerStars Latin American Poker Tour (LAPT).

Ali bo nogometnemu zvezdniku uspelo prenesti svoje uspehe z nogometnih zelenic tudi na poker mize, pa bo jasno že po njegovem prvem nastopu na katerem od večjih turnirjev pod okriljem njegovega novega sponzorja PokerStars.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.