Šport
24 ogledov

Victory Poker v drugo omrežje

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Pred nekaj tedni so po naši skupnosti začele krožiti govorice o morebitni selitvi Victory Pokra v drugo omrežje.

Kot morebitno novo domovanje te spletne poker sobe se je največkrat omenjal Cake Poker Network, ki bo s 1. septembrom tudi uradno v svojo družino sprejel Victory Poker. Potem ko so bile iz tedna v teden govorice o prestopu Victory Pokra vse glasnejše, je ustanovitelj in direktor te spletne poker sobe Dan Fleyshman vendarle prekinil svoj medijski molk in izdal, da konec meseca Victory Poker res zapušča omrežje Everleaf in se seli v Cake Poker Network. Fleysham je povedal: "Resnično smo bili vedno zelo zadovoljni z entuziazmom in strastjo, ki jo je kazala Everleafova ekipa, vendar sem dobil občutek, da bi pri (omrežju) Cake lahko bolje poskrbeli za vse naše potrebe in zato smo se tudi odločili za selitev."

Informacija o selitvi naj bi bila kljub potrditvi vsaj še nekaj dni neuradna, saj želi vodstvo VP-ja to novico uradno predstaviti na veliki zabavi, ki jo bodo v začetku septembra organizirali v Londonu. S to zabavo bodo poskušali ubiti kar dve muhi na en mah, saj bodo praznovali tako selitev v novo omrežje kot rojstni dan gospoda Fleyshmana, povrh vsega pa bodo na sami zabavi predstavljene tudi vse akterke njihove najnovejše oglaševalske kampanje.

"Tri dni po zabavi, na kateri bomo praznovali prestop v novo omrežje in moj rojstni dan, nas čaka pravi fotografski projekt, ki bo zagotovo všeč tako vsem pri omrežju Cake Network kot tudi vsem ostalim. Sara Underwood, Emma Glover, Rosie Jones in Victoria Moore se bodo namreč pred objektivom naših fotoaparatov obmetavale s tortami," je načrte za naslednjih nekaj dni opisal direktor Victory Pokra.

Kot pravi sam, pa se bo s tem slastnim četverobojem celotna Victory Poker dogodivščina šele začela, saj bodo zahvaljujoč svojemu novemu domovanju, pri VP odslej prirejali še več zanimivih in bogatih turnirjev in promocijskih akcij. Omeniti pa velja tudi dejstvo, da se boste vsi njihovi uporabniki sedaj lahko pomerili tudi s številnimi profesionalnimi pokeraši, kot so Doyle Brunson (Doyle's Room), Ilari "Ziigmund" Sahamies (Power Poker) in Phil Laak (Unabomber Poker), saj so spletne poker sobe teh treh asov prav tako del omrežja Cake Poker Network.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.