Šport
8 ogledov

Video: Pobesneli košarkar

Žurnal24 main
Navijač, ki je s tribune v prvi vrsti spremljal tekmo filipinske prve lige, se najbrž še danes sprašuje, zakaj je moral izzvati pobesnelo košarkarsko zvezdo ...

Gledalca s plačano vstopnico Akaina Katigbaka je zmotil prekršek kapetana ekipe Whoppers Wynna Arbolede nad košarkarjem nasprotnega moštva, zato ga je začel zmerjati. Njegova vztrajnost obstreljevanja z zmerljivkami je tako razbesnela kapetana domače ekipe, da se je na huliganski način, s pestmi, spravil nanj in ga večkrat udaril v glavo. Sodnik je košarkarja takoj izključil, Arboleda pa zdaj čaka na kazen košarkarske zveze. Svojo brutalnost je poskušal opravičiti s tem, da ga je Katigbak vseskozi zmerjal. Kasneje se mu je vseeno opravičil in priznal krivdo. "Prevzemam odgovornost za napačno dejanje. Takšno vedenje gledalcev moramo sprejeti kot del igre. Žal mi je," je dejal Arboleda. Filipinec, sicer izjemno močne in široke konstrukcije, je znan po požrtvovalnosti in borbenosti. Ker pa je specialist za statistiko ukradene žoge, je njegov vzdevek tat.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.