Šport
6 ogledov

Visok poraz slovenskih hokejistov

hokejisti_sps Žurnal24 main
Slovenska hokejska reprezentanca je v tekmi zadnjega kola turnirja serije Euro Challenge v italijanskem Pinerolu izgubila proti domači reprezentanci z 1:5.

Edini zadetek je za Slovenijo v osmi minuti dosegel Jure Stopar po podaji Metoda Bevka. Oslabljena reprezentanca Slovenije je na turnirju, kjer sta sodelovali še Francija in Hrvaška, osvojila tretje mesto.

Slovenija je na uvodnem turnirju nove sezone nastopila v oslabljeni postavi, saj v avstrijskem prvenstvu tekmovanja niso prekinili, tako da je manjkala večina najboljših igralcev Acronija Jesenic in ZM Olimpije. Ekipo sta, potem ko se je Hokejska zveza Slovenije pred kratkim razšla s selektorjem Tedom Satorjem, v Italiji vodila njegova dosedanja pomočnika Matjaž Kopitar in Pavle Kavčič.

Z eno zmago in dvema porazoma je Slovenija tekmovanje končala na tretjem mestu, za Francijo in Italijo ter pred Hrvaško. Prvi dan so Slovenci izgubili s Francozi z 1:3, v soboto pa so Hrvaško premagali s 5:1.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.