Šport
11 ogledov

Vodič po brezplačnih božičnih turnirjih

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Božiček skorajda že trka na naša vrata in glede na to, da je veseli december poleg najbolj radostnega tudi najdražji mesec v letu, se verjetno nihče izmed nas ne bo branil nekaj "cekinov".

Zahvaljujoč PokerNewsu in našim številnim partnerjem bo priložnosti za zaslužek tudi v prihajajočem tednu kar nekaj, zato si le oglejte, kaj smo tokrat pripravili za vas!

Pri pregledu ne pozabite, da lahko tudi vi sodelujete v prav vsaki od naštetih promocij, od nastopa na določenem brezplačnem turnirju ali v promocijski akciji pa vas loči zgolj to, da naredite nekaj klikov in si v izbrani spletni poker sobi odprete svoj račun ter nato opravite še vse navedene formalnosti. Tako kot ponavadi pa tudi tokrat naše promocijske akcije niso namenjene le novincem, temveč tudi vsem našim "veteranom", zato nikar ne zamudite nobene priložnosti za hiter in lahek zaslužek.

Absolute Poker / UB.com

Turnir bo hkrati potekal v obeh spletnih poker sobah, novinci pa lahko na njem nastopite že s tem, da opravite svoj prvi depozit, medtem ko boste vsi ostali morali v kvalifikacijskem obdobju odigrati še vsaj 250 rakeanih iger.

Začetek: 19. december ob 20:35
Nagradni sklad: 1.200 $
Kvalifikacijski pogoj: 250 rakeanih iger (za novince le opravljen depozit)
Kvalifikacijsko obdobje: 3.–16. december

Winner Poker

Zamenjajte borih 10 Winner Poker točk, ki si jih lahko priigrate dejansko v roku le nekaj minut, za svoj delež nagradnega sklada težkega kar 2.500 $.

Začetek: 21. december ob 20:35
Nagradni sklad: 2.500 $
Kvalifikacijski pogoj: 10 Winner Poker točk
Kvalifikacijsko obdobje: 7.–21. december

Brezplačnih 50$ na PartyPokru

Ko beseda nanese na PokerNewsove promocije, enostavno ne moremo mimo sedaj že skorajda zimzelene PartyPokrove promocije, v sklopu katere vam za igranje v tej spletni poker sobi podarjamo BREZPLAČNIH 50 $!

Unibetov bonus v vrednosti kar 1.000 €

Brez dvoma eden najbolj radodarnih bonusov, kar so jih kdajkoli ponujale spletne poker sobe. Unibet Poker namreč trenutno vsem PokerNewsovim igralcem, ne glede na to, ali je njihov prvi depozit znašal 1000 € ali pa zgolj minimalnih 25 €, ponuja bonus na prvi depozit vreden kar 1000 €! Verjemite nam, takega bonusa ne boste našli nikjer drugje!

Serija brezplačnih turnirjev na Lock Pokru

Nova promocijska akcija Lock Poker Supremacy se resda ne začne do začetka prihodnjega leta, a to ne pomeni, da si ne smete že sedaj odpreti svojega računa v tej spletni poker sobi. Do začetka prvega od kar 4 brezplačnih turnirjev po 10.000 $, si boste namreč morali priigrati še 50 Lock Poker točk, poleg tega pa boste s priigranimi še dodatnimi 20 točkami lahko sodelovali tudi na dveh dodatnih brezplačnih turnirjih po 2.500 $, s katerimi bomo zaključili staro in začeli novo leto.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.