Šport
19 ogledov

Vodnik po brezplačnih turnirjih

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Pred vami je članek, s pomočjo katerega se boste lahko dodobra seznanili s ponudbo brezplačnih turnirjev v naslednjem tednu, od 12. do 19. decembra.

Mesec praznikov in obdarovanja je že v polnem teku in verjetno prav nobenemu izmed nas ne bi škodilo, če bi v teh dneh pred božičem in novim letom, v žep pospravil še nekaj dodatnih evrov. Na srečo vseh nas, je PokerNews tudi tokrat poskrbel, da bomo imeli v naslednjem tednu kar nekaj priložnosti za to, prek cele kopice bogatih brezplačnih turnirjev.

Če vas bo katera od promocij (oz. turnir) premamila, a v tej spletni poker sobi še nimate odprtega računa, nikar ne skrbite. Prek naših povezav, si lahko namreč v katerikoli sobi odprete svoj račun v roku le nekaj minut, tako da res ni razloga, da bi zamudili katerokoli priložnost, za hiter in lahek zaslužek.

Ob prijavi pa seveda ne pozabite vnesti naše bonus kode, saj boste le tako lahko sodelovali v naših promocijskih akcijah, tako tekočih, kot tudi vseh, ki jih bomo organizirali v prihodnje.

Pa se posvetimo kar beri promocij prihodnjega tedna …

Poker770

Za nastop na turnirju potrebuje le geslo, ki ga boste na dan turnirja, lahko našli na naši spletni strani.
Začetek: 12. december ob 20:35
Nagradni sklad: 2.770$
Kvalifikacijski pogoji: Geslo najdete na dan turnirja tu.

Titan Poker

Ekskluziven PokerNewsov brezplačni turnir s prijavnino 100 točk in nagradnim skladom 1.500$!
Začetek: 13. december ob 20:35
Nagradni sklad: 1.500$
Kvalifikacijski pogoji: 100 Titan točk
Kvalifikacijsko obdobje: 29. november – 13. december

Lock Poker

Nov turnir iz sklopa naše serije brezplačnih turnirjev v skupni vrednosti kar 22.500$. Za nastop na tem turnirju z nagradnim skladom 2.500$, potrebujete le 25 točk!
Začetek: 14. december ob 22:05
Nagradni sklad: 2.500$
Kvalifikacijski pogoji: 25 Lock Poker točk
Kvalifikacijsko obdobje: 30. november – 14. december

Mansion Poker

Ekskluziven turnir z nagradnim skladom 1.200$ in prijavnino le borih 25 točk.
Začetek: 15. december ob 20:35
Nagradni sklad: 1.200$
Kvalifikacijski pogoj: 25 Mansion točk
Kvalifikacijsko obdobje: 1. – 15. december

Absolute Poker / UB.com

Turnir bo hkrati potekal v obeh spletnih poker sobah, novinci pa lahko na njem nastopite že s tem, da opravite svoj prvi depozit, medtem ko boste vsi ostali morali v kvalifikacijskem obdobju odigrati še vsaj 250 rake-anih iger.
Začetek: 19. december ob 20:35
Nagradni sklad: 1.200$
Kvalifikacijski pogoj: 250 rake-anih iger (za novince le opravljen depozit)
Kvalifikacijsko obdobje: 3. – 16. december

Brezplačnih 50$ na PartyPokru

Ko beseda nanese na PokerNewsove promocije enostavno ne moremo mimo, sedaj že skorajda zimzelene PartyPokrove promocije, v sklopu katere vam za igranje v tej spletni poker sobi, podarjamo BREZPLAČNIH 50$!

Unibetov bonus v vrednosti kar 1.000€

Brez dvoma eden najbolj radodarnih bonusov, kar so jih kadarkoli ponujale spletne poker sobe. Unibet Poker namreč trenutno vsem PokerNewsovim igralcem, ne glede na to, ali je njihov prvi depozit znašal 1.000€ ali pa zgolj minimalnih 25€, ponujajo bonus na prvi depozit vreden kar 1.000€! Verjemite nam, takega bonusa ne boste našli nikjer drugje!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.