Šport
19 ogledov

Vonnova bo počivala: "Spet se bom pobrala"

lindsey vonn Reuters
Lindsey Vonn bo zaradi padca na torkovem treningu v Copper Mountainu, ko si je delno raztrgala sprednjo križno vez desnega kolena in utrpela še nekaj udarcev, izpustila naslednje tekme v Beaver Creeku, so potrdili iz ameriške reprezentance.

"Lindsey okreva zelo hitro, saj je modrice in udarec v ramo skorajda že povsem pozdravila, njeno koleno pa je stabilno in zaradi dodatnih terapij ter posebne vadbe ne bo izgubila moči, potrebne za nastope v svetovnem pokalu," je dejal zdravnik ameriške ekipe Bill Sterett.

"Nič mi ne bo preprečilo, da bi se spet pobrala"

"Vsem velika hvala za podporo in sporočila. Za menoj je nekaj res napornih nekaj dni in vaša pozitivna sporočila so mi izjemno pomagala. Okrevanje poteka dobro in delam trdo kot lahko, da bi lahko nastopila na tekmah v Lake Louisu čez nekaj tednov. Hvala še enkrat, ponosna sem, da imam najboljše navijače na svetu!" je na Facebooku zapisala Lindsey Vonn.

"PS: ne skrbite, to je le začasna težava. Nič mi ne bo preprečilo, da bi se spet pobrala in se še naprej borila za svoje sanje. #soči2014 #kopadešsespetpobereš #neustavljaj#delajtrdo," je še dodala Američanka.

Štirikratna dobitnica velikega kristalnega globusa si je na letošnjem svetovnem prvenstvu v Schladmingu na superveleslalomski preizkušnji strgala vezi v kolenu. Po sedmih mesecih rehabilitacije se je na sneg vrnila septembra, na oktobrski uvodni tekmi v Söldnu pa zavoljo malega števila treningov ni nastopila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.