Šport
30 ogledov

Vonnova odpovedala nastop v Söldnu

lindsey vonn sölden EPA
Ameriška superzvezdnica je odpovedala udeležbo na uvodni tekmi nove sezone alpskega smučanja.

Smučarska premiera nove sezone v avstrijskem Söldnu je ostala brez še ene zvezdnice belega cirkusa. Prva dama ameriškega alpskega smučanja Lindsey Vonn se je dan pred veleslalom odločila, da ne bo startala, saj na ledeni progi ne želi preveč tvegati, predvsem zaradi posledic poškodbe pred desetimi tedni.

"Zadnja dva dni na snegu sta bila super. Vedno me preseneča, kako rada imam še vedno svoj šport. Počutila sem se izjemno dobro, smučala sem brez bolečin. Toda proga bo jutri ledena, od poškodbe gležnja pa je minilo le deset tednov. To me je nekoliko motilo, zato sem se odločila, da na veleslalomu ne bom nastopila. Če bi bile vremenske razmere drugačne, bi bila takšna tudi odločitev, toda zdaj sem v takšnem obdobju kariere, da ni smiselno preveč tvegati," je na svoji Facebook strani zapisala Američanka in dodala, da se že veseli naslednjih izzivov na tekmah v Aspnu in Lake Louisu.

Being back on snow the last two days has been incredible. It never ceases to amaze me how much I love my sport! In the...

Posted by Lindsey Vonn on 23. oktober 2015
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.