Šport
13 ogledov

Vonnova pripravlja vroč sprejem Tini: Jutri še hitreje!

Vonn Vail Colorado trening smuk Facebook
Lindsey Vonn je devet mesecev po hudem padcu na svetovnem prvenstvu v Schladmingu v sredo opravila prvi trening smuka, po katerem je bila zelo zadovoljna.

Štirikratna skupna zmagovalka svetovnega pokala v alpskem smučanju Lindsey Vonn je devet mesecev po hudem padcu na svetovnem prvenstvu v Schladmingu v sredo opravila prvi trening smuka. Vonnova, ki se intenzivno pripravlja na olimpijske igre v Sočiju, vrnitev v svetovni pokal pa načrtuje konec meseca, je bila nad treningom navdušena.

"Prvi dan treninga smuka je bil uspešen! Imela sem se noro in zelo zadovoljna sem, da sem se vrnila v svoji najljubši disciplini. Koleno se je odzvalo odlično, navdušena sem, da se bom jutri še bolj trudila voziti še hitreje #Sochi2014," je prek družabnih omrežij sporočila ameriška zvezdnica.

Vonnova je konec oktobra izpustila uvod v sezono v Söldnu in tekmovalno vrnitev na bele strmine načrtuje konec novembra oziroma v začetku decembra v ZDA na domačem terenu v Beaver Creeku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.