Šport
33 ogledov

Vonnova z nekaj truda našla svoj avto

lindsey vonn EPA
Ameriška alpska smučarka Lindsey Vonn je prosti čas po odpovedi smuka v Crans Montani izkoristila za smučanje po celem snegu.

Organizatorji so zaradi obilnih padavin morali odpovedati ženski smuk v Crans Montani. Tekma v kraljevi disciplini bo na sporedu v nedeljo, slalom pa v ponedeljek. Kombinacijo so črtali s programa.

Lindsey Vonn se je po odpvedi tekme zabavala v družbi deklet iz italijanske ekipe, s katerimi je uživala v snežnih vragolijah.

Well there was definitely too much snow to have a downhill race but it did produce some good @gopro footage :) skiing with the Italian team was fun. #powderday

Objavil/a Lindsey Vonn dne 13. februar 2016


Ponoči je na prizorišču sedmega smuka sezone zapadlo toliko snega, da je Vonnova s težavo identificirala svoje prevozno sredstvo. ''Mislim, da sem našla svoj avto,'' je fotografiji zasneženega jeklenega konjička pripisala kraljica hitrih disciplin. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.