Šport
24 ogledov

Vonnova že v domači oskrbi

Vonn Schladming finale svetovni pokal alpsko smučanje veleslalom Reuters
Ameriška smučarska zvezdnica Lindsey Vonn je po resnih zdravstvenih težavah v zadnjih tednih morala na preglede v bolnišnico, od koder pa so jo sinoči že odpustili. Iz njene ekipe pa še niso sporočili, kdaj bo smučarka nared za nastope.

Predstavnik Lindsey Vonn za odnose z javnostmi Lewis Kay je sporočil, da so v bolnišnici v Koloradu opravili več temeljitih preiskav in da se športnica zdaj počuti precej bolje, zdravljenje pa bo nadaljevala doma.

"Zdravniki še vedno iščejo vzrok njenih težav v zadnjem času, a na srečo se je dobro odzvala na zdravljenje in bo lahko terapije nadaljevala doma," je sporočil Kay.

Štirikratna zmagovalka skupnega seštevka svetovnega pokala je prejšnji teden zaradi zdravstvenih težav izustila slalom v Leviju in se odpravila domov, nato pa zaradi bolečin izpustila tudi nekatere načrtovane promocijske dejavnosti v Vailu.

Ker se zdravstvene težave, s katerimi se je spopadala že dva tedna, niso umirile, so jo poslali na pregled v bolnišnico.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.