Šport
18 ogledov

Vre tudi pri Francozih

Patrice Evra se je pritožil na kazen. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Ne vre le pri Angležih, temveč tudi pri Francozih. Po odhodu Nicolasa Anelkaja sta se v nedeljo sporekla kapetan Patrice Evra in kondicijski trener Robert Duverne.

Po zapletu z Nicolasom Anelkajem, ki so ga Francozi zaradi neprimernega obnašanja do nogometnega selektorja Raymonda Domenecha vrgli iz ekipe za svetovno prvenstvo, je v nedeljo spet počilo. Že pred treningom sta se sprla kondicijski trener Robert Duverne in kapetan Patrice Evra. Spor bi se kaj lahko konačal tudi s pretepom, a je vmes posegel Domenech in pomiril oba vročekrvneža. Igralci so nato prekinili trening in se vrnili na avtobus.

Direktor odstopil
Za še dodatne težave v vročem taboru Francije je poskrbel direktor reprezentance Jean-Louis Valentin, ki jo po novem škandalu dal odpoved Francoski nogometni zvezi, ker ga je sram zaradi vseh zadnjih incidentov v ekipi Galskih petelinov. "Igralci ne želijo trenirati, to je škandal," je medijem še sporočil Valentin in dodal, da na jugu črne celine nima ničesar več za početi, ter da se vrača v Pariz.

Med sabo pa obračunavajo tudi igralci. Franck Ribery je pozval soigralce, naj poiščejo izdajalca v lastnih vrstah. "Nekdo med nami je razkril nekatere podrobnosti, ki je ne bi smel. Šele ko bomo vedeli kdo je, bomo olajšani," je dejal Ribery. Nogometaš Bayerna je ob trem za francosko televizijo povedal, da je imel solzne oči, ker je moral Anelka zapustiti ekipo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.