Šport
31 ogledov

Vsak lahko postane milijonar

Randy Lew kljub bogastvu ostaja preprost. (Foto: Youtube)
1/2
Žurnal24 main
Član spletne ekipe profesionalcev PokerStars Randy Lew, bolj znan kot nanonoko, je s trdim delom v pokru uspel zaslužiti že več kot dva milijona ameriških dolarjev.

Randy Lew (nanonoko) je v zadnjih nekaj letih na strani PokerStars kar štirikrat uspel doseči status Supernova Elite, ki je najbolj cenjen status v svetu pokra. Samo s tem je Randy zaslužil več kot dva milijona dolarjev.

PokerStars ga opisuje kot preprostega in skromnega fanta. Kljub neverjetnemu uspehu, ki ga je dosegel, je Randy ostal tak kot prej, saj ga denar ni spremenil. In kako sploh postati zmagovalec v svetu high stakes pokra?

Odgovor je preprost: Volumen. Vztrajnost, zaupanje vase in delavnost – tako lahko vsakdo uspe. Nanonoko se strinja, da ima sam ravno te lastnosti. Poleg pokra Randy zelo rad igra različne videoigrice. Pogosto potuje skozi Združene države, da bi se s prijatelji udeležil različnih turnirjev v igricah, kot je recimo Street Fighter.

Čeprav Lew iskreno uživa v teh turnirjih in druženju s prijatelji, se zaveda, da je njegovo življenjsko poslanstvo poker, in tako preživi veliko časa pred zaslonom, kjer hkrati igra tudi po 24 miz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.